Jaarverslag 2023

All Nations Nederland

11 juli 2024 om 16:30
  • Profielafbeelding van All Nations Nederland
    Door:
    All Nations Nederland

Afgelopen jaar hebben onze teams 410 mensen kunnen dopen en zijn er veel nieuwe huiskerken gestart. Ze hebben 2.212 personen getraind in het starten van Kingdom businesses via 52 Pioneer Business Planting trainingen. Er zijn 234 bedrijven gestart en 75 trainers opgeleid die anderen trainen hoe ze de onbereikten kunnen bereiken met hun bedrijven.

Sinds 2018 hebben we ons gericht op het opleiden en trainen van lokale leiders die kerken planten en bedrijven starten. In het begin waren er slechts enkele leiders, maar jaren van investeren in deze leiders heeft geresulteerd in sterk leiderschap in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Deze leiders zijn nu actief bezig met het planten van kerken, het starten van Kingdom businesses en het trainen van anderen.

Een hoogtepunt van 2023 was het Train the Trainers-programma in Tanzania. Lokale leiders maakten een commitment om 706 mensen te trainen en 98 trainers op te leiden via 16 trainingen. 80% van deze doelen zijn behaald! Daarnaast hebben we ware transformatie gezien onder de Maasai in Tanzania, met nieuwe gelovigen en bedrijven die zijn ontstaan nadat God regen had gegeven na drie jaar droogte.

Een andere belangrijke mijlpaal was de benoeming van lokale leiders over regio’s, waaronder Kenia, Oost-Afrika, Zuidelijk Afrika, Mozambique, India en het Midden-Oosten. Hoewel ons werk niet zonder uitdagingen is, met name in het goed omgaan met geld, heeft de toewijding aan het onderwijzen van business vaardigheden bewezen transformerend te zijn. Hoewel het misschien makkelijker is om tijdelijke oplossingen te bieden (zoals geld geven), maakt toewijding aan mensen leren bedrijven te starten een blijvende impact.