Bingokaart helpt anders te kijken naar vakantiebestemming

Zie de wereld-bingo helpt kijken naar waarde én nood tijdens vakantie in binnen- en buitenland

21 juli 2023 om 08:00
  • Profielafbeelding van redactie
    Door:
    redactie

Deze zomer reikt MissieNederland 16 challenges aan voor tijdens een vakantie in binnen- of buitenland. Mensen kunnen de Zie de wereld-bingokaart gratis downloaden. De acties op de kaart haken aan bij het jaarthema van MissieNederland: 'Zie de wereld'. Onder deze titel roept de alliantie, die dit jaar haar 50 jarig-jubileum viert, de kerk op om opnieuw zicht te krijgen op haar rol in Gods wereldwijde missie. 

Mock-up Zie de wereld-bingoChallenges

De bingokaart bestaat uit 16 challenges, passend bij thema's als: prachtige natuur, lokale markten, sport en spel en cultuur. De opdrachten richten de blik op de waarde, het verlangen en de nood van (mensen op) de vakantiebestemming. De ene opdracht is een simpel spelletje ('Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'), de andere vraagt om wat meer lef ('Geef een jongere een compliment en vraag eventueel of je hem/haar mag zegenen'). Diverse challenges helpen bij het openen van de Bijbel en het 'kijken met de ogen van Jezus'. 

Download

De bingokaart is te downloaden in pdf-vorm en jpeg, zodat vakantiegangers 'm kunnen printen óf op hun smartphone/tablet kunnen afstrepen. Aanvragen kan gratis via onderstaande knop:

Gratis aanvragen

Meer nieuws van MissieNederland

Vertalen met gevaar voor eigen leven

Wat begon met vier jongens en een klein schriftje, groeide uit tot een bloeiende geloofsgemeenschap in het zuiden van Et…
Lees verder

Bidden voor moslims op bedevaart (hadj) naar Mekka

Eens per jaar komen moslims van over de hele wereld samen in Mekka, Saudi-Arabië, voor een vijfdaagse pelgrimstocht…
Lees verder

Zendingskinderen ontmoeten elkaar tijdens TCK-weekend

TCK Nederland, een werkgroep van MissieNederland, organiseert van vrijdagavond 4 oktober tot en met zondag 6 oktober een…
Lees verder